Stuur een mail

Bel ons

Schouderfit

Het programma

WAT IS HET schouderfit PROGRAMMA?

Het schouderfit programma is een gespecialiseerd behandelplan, ontworpen om atleten te helpen hun schouderklachten te overwinnen en weer volledig te kunnen presteren. Het programma start met een uitgebreide intake om een helder plan op te stellen voor het oplossen van je schouderklachten. Daarnaast ontvang je een online oefenschema, vijf 1-op-1 consulten en advies op het gebied van slaap- en voedingspatroon. Dit alles om jou weer op weg te helpen naar je favoriete sport.

VOOR WIE IS HET PROGRAMMA?

Het schouderfit programma is ideaal voor sporters die last hebben van aanhoudende schouderklachten. Of je nu een amateur bent die geniet van het weekend sporten of een professionele atleet die zijn of haar prestaties wil verbeteren, dit programma kan je helpen. Het is geschikt voor iedereen die bereid is om 100% in te zetten om van hun pijnklachten af te komen en hun prestaties te verbeteren.

WAAROM WERKT HET schouderfit PROGRAMMA ZO GOED?

Na het succes van het Back 2 Sport programma, hebben wij ook een specifiek programma ontwikkeld voor de schouderklachten. Juist omdat de geïntegreerde aanpak ontzettend goed werkt. Naast de fysieke revalidatie door middel van specifieke oefeningen, omvat het programma ook aspecten van slaap- en voedingsbegeleiding. Deze holistische benadering versterkt het herstelproces, waardoor je sneller kunt terugkeren naar je sport en je weer kunt richten op het winnen van je wedstrijden.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET BACK 2 SPORT PROGRAMMA

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over het schouderfit programma. Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen die we ontvangen, met duidelijke antwoorden om je te helpen:

KAN IK STARTEN MET HET PROGRAMMA ALS IK OP VAKANTIE GA?

Ja, dat is mogelijk. We kunnen de consultatiemomenten rond je vakantie plannen, maar we raden wel aan om het thuisoefenprogramma te blijven doen tijdens je vakantie.

KUNNEN DE COACHING SESSIES OVER EEN LANGERE PERIODE WORDEN VERDEELD?

Ja, de coaching sessies hoeven niet elke week plaats te vinden. Hierdoor krijg je de tijd en ruimte om de tips en oefeningen daadwerkelijk uit te voeren.

WORDT DIT PROGRAMMA VERGOED DOOR DE ZORGVERZEKERAAR?

Helaas, het schouderfit programma wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

IS HET schouderfit PROGRAMMA GESCHIKT VOOR ALLE SOORTEN SPORTEN?

Ja, het programma is ontworpen om sporters van allerlei disciplines te helpen. Ongeacht de sport die je beoefent, het schouderfit programma kan helpen om je schouderklachten aan te pakken en je prestaties te verbeteren. Juist doordat we weer samen werken naar jouw persoonlijke doelstelling. Wordt dit in je behandelplan volledig geïntegreerd, waardoor jij weer 100% aan de gang kan met de door jouw uitgekozen sport.

PLAN EEN AFSPRAAK IN VOOR HET BACK 2 SPORT PROGRAMMA BIJ HAPPY LIFE FYSIOTHERAPIE

Ben je klaar om je schouderklachten aan te pakken en weer te genieten van je sport? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het schouderfit programma bij Happy Life Fysiotherapie.

Afspraak inplannen

Denk u dat Schouderfit u kan helpen? Vraag dan direct een gratis telefoonconsult aan!

Gratis telefoonconsult
Leonie zit op een tak

Neem De Eerste Stap

Laat Pijn Je Niet Tegenhouden

Wacht niet langer op verandering, neem het heft in eigen handen. Plan je gratis telefoonconsult vandaag nog en start jouw reis naar een pijnvrij en actief leven.

Vraag een gratis telefoonconsult aan