Stuur een mail

Bel ons

Programma’s

Onze programma's

Voetklachten

Voetscanning is doormiddel van een geavanceerde techniek waarin de drukverdeling en het looppatroon wordt geanalyseerd. De sensoren van de drukplaat registreren de drukverdeling in real-time om een gedetailleerd beeld te krijgen.

Meer over Voetklachten

Leven!

Leven met pijnklachten dit vraagt veel van je. Het allerliefste wil jij de regie weer krijgen over je leven en doen wat je altijd graag deed. Speciaal om je daarbij te helpen bieden wij je een uitgebreid programma aan om met je persoonlijke doelen aan de gang te gaan.

Meer over Leven!

Parkfit

Je wilt de achteruitgang door de ziekte van parkinson en/of parkinsonnisme verminderen. Binnen parkfit bieden wij je een trainingsprogramma op maat om aan jouw persoonlijke trainingsdoelen te werken.

Meer over Parkfit

Schouderfit

Het schouderfit programma is een gespecialiseerd behandelplan, ontworpen om atleten te helpen hun schouderklachten te overwinnen en weer volledig te kunnen presteren.

Meer over Schouderfit

Powerfull ageing

Uiteraard willen we allemaal fit en gezond ouder worden. Het doel van dit programma is het verminderen van de mate van de spiermassa verlies. Waardoor functie en zelfstandig functioneren in de thuissituatie mogelijk is.

Meer over Powerfull ageing

Happy Feet, Happy Body

We staan de hele dag op onze voeten. De stand van de voeten is mede bepalend voor de stand van de knie, de heup, de rug, schoudergordel, waardoor klachten aan de voeten kunnen bijdragen aan klachten in het lichaam.

Meer over Happy Feet, Happy Body

Echografie

Krijg inzicht in je spier- en gewrichtsklachten met onze echografiedienst. We bieden duidelijke diagnoses en een helder behandelplan.

Meer over Echografie

Back 2 sport

Een volledig herstelprogramma gericht op atleten met knieklachten. Met persoonlijke consultaties en online oefenschema's helpen we je terug te keren naar je geliefde sport.

Meer over Back 2 sport

Neem De Eerste Stap

Laat Pijn Je Niet Tegenhouden

Wacht niet langer op verandering, neem het heft in eigen handen. Plan je gratis telefoonconsult vandaag nog en start jouw reis naar een pijnvrij en actief leven.

Vraag een gratis telefoonconsult aan