Stuur een mail

Bel ons

Over ons

Het Happy Life verhaal

Bij Happy Life draait alles om welzijn en herstel.

Happy Life Fysiotherapie & Coaching werd opgericht door Leonie, een gepassioneerde fysiotherapeut en MSU-echografist. Het is ontstaan uit een duidelijke visie: patiënten voorzien van hoogwaardige, persoonlijke zorg gericht op het bevorderen van hun gezondheid en welzijn. 

In de loop der jaren is Happy Life uitgegroeid tot een praktijk die bekend staat om haar innovatieve aanpak en uitstekende resultaten. Met een breed scala aan diensten, zoals MSU-echografie en persoonlijke coaching, zetten we ons in om het herstelproces van elke patiënt te ondersteunen en te versnellen.
Maak een afspraak
Leonie midshot

Onze Aanpak

De Werkwijze bij Happy Life

  1. Consultatie

    We beginnen met een uitgebreide consultatie om uw klachten en behoeften te begrijpen.

  2. Behandelplan

    Op basis van uw consultatie maken we een persoonlijk en effectief behandelplan.

  3. Herstel en Nazorg

    We ondersteunen u in elke fase van uw herstel en zorgen voor adequate nazorg.

Word Ondereel van Ons Team

Werken bij Happy Life

Bij Happy Life krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat streeft naar uitmuntendheid in de zorg. Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin voortdurend leren en professionele groei worden aangemoedigd. Als je gepassioneerd bent over fysiotherapie en wilt bijdragen aan het verbeteren van het leven van onze patiënten, dan zijn we op zoek naar jou.

Solliciteer Nu
Fysiotherapie behandeling

Neem De Eerste Stap

Laat Pijn Je Niet Tegenhouden

Wacht niet langer op verandering, neem het heft in eigen handen. Plan je gratis telefoonconsult vandaag nog en start jouw reis naar een pijnvrij en actief leven.

Vraag een gratis telefoonconsult aan